Γνωρίστε μας

Δικηγόρος Άδεια Διαμονής

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε με το Δικηγορικό Γραφείο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.
Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες.

Η Φιλοσοφία μας

άδεια παραμονής

Δικηγόρος Άδεια Διαμονής – Άδεια Παραμονής Αλλοδαπών.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει υποθέσεις που αφορούν την έκδοση αλλά και ανανέωση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς πολίτες.

Αναλαμβάνουμε και φέρουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία υποθέσεις που αφορούν την διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης αδειών διαμονής.

Ενδεικτικά από τις πλέον σημαντικότερες άδειες παραμονής είναι:

  1. Άδεια διαμονής για εργασία όπως και επαγγελματικούς λόγους.
  2. Οικογενειακή επανένωση
  3. Μακρά διάρκειας
  4. Εξαιρετικούς λόγους
  5. Ανθρωπιστικούς λόγους
  6. Σπουδές κλπ

Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εισέλθει νόμιμα στη χώρα μετά από την χορήγηση εθνικής θεώρησης (όπου και όταν απαιτείται) μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση άδειας παραμονής. Η διαδικασία λήψης εθνικής θεωρήσεως για νόμιμη είσοδο στη χώρα αποτελεί μια διαδικασία περίπλοκη, στην οποία χρειάζεται η συνδρομή δικηγόρου. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια, υπάρχει λύση και για όσους αλλοδαπούς πολίτες είναι παράνομα στη χώρα, αλλά αποδεικνύουν συνεχόμενη επταετή διαμονή σε αυτή. Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική πληροφορία θέλετε, και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσει.

Για την κατάθεση άδειας παραμονής απαιτούνται δικαιολογητικά μεταξύ των οποίων:

  1. διαβατήριο/ ταξιδιωτικό έγγραφο σε ισχύ
  2. εθνική θεώρηση εισόδου
  3. ασφαλιστική ικανότητα
  4. Λοιπά έγγραφα.

Βεβαίως τα όσα δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται διαφέρουν σε κάθε περίπτωση και εξαρτώνται από το είδος άδειας παραμονής για το οποίο υποβάλετε αίτηση. Το γραφείο μας με τους έμπειρους συνεργάτες του διαθέτει σημαντική εμπειρία στην έκδοση άδειας διαμονής για αλλοδαπούς και μπορεί να σας βοηθήσει στην υπόδειξη και την συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών εγγράφων.

Με την κατάθεση της αίτησης για άδεια παραμονής θα κληθείτε από την αρμόδια υπηρεσία για να δώσετε δακτυλικά αποτυπώματα. Οι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας και σας βοηθούν και κατά την διαδικασία αυτή, έχοντας ως σκπό την επιτυχή κατάληξη της αίτησης σας.

 Πόσο διαρεί η άδεια παραμονής;

Κάθε αλλοδαπός πολίτης που επιθυμεί να λάβει άδεια παραμονής στην χώρα πρέπει να γνωρίζει ότι η διάρκεια μιας άδειας παραμονής διαφέρει και δεν είναι ίδια για κάθε άδεια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως κατηγορία άδειας παραμονής κλπ.

Ανανέωση άδειας παραμονής.

Το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει επίσης και την διαδικασία ανανέωσης αδειών παραμονής. Απευθυνθείτε σε εμάς και ένας από τους συνεργάτες θα σας ενημερώσει για τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσετε, για την κατηγορία στην οποία πρέπει να κάνετε αίτηση και για τυχόν κόστη (παράβολα).

Το γραφείο μας είναι πάντα δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία παρακολουθώντας την πορεία της υπόθεσης, ενημερώνοντας σας για αυτήν και πετυχαίνοντας την επιτυχή της κατάληξη.

Το δικηγορικό γραφείο μας εδρεύει στην οδό Σταδίου 39, Αθήνα. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μέσω της επιμελούς και επισταμένης μελέτης της υποθέσεώς σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην έκβαση της υποθέσεώς σας. Ενεργούμε πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση των νομικών σας συμφερόντων, μέσω στρατηγικών και λυσιτελών χειρισμών.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή και να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.

Επιπρόσθετα με την συνδρομή των πλέον καταρτισμένων και πεπειραμένων συνεργατών μας κατορθώνουμε να φέρουμε επιτυχώς εις πέρας και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Για εμάς οι υποθέσεις σας αποτελούν πρόκληση και χρήζουν σπουδαιότητας όπως και άμεσης προτεραιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίστε το ραντεβού σας άμεσα. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσει, δίδοντας τις ορθότερες συμβουλές για την εξωδικαστική ή δικαστική επίλυση της υποθέσεώς σας.

Δικηγόρος άδεια διαμονής – άδεια παραμονής αλλοδαπών.

Δικηγορικό Γραφείο Δευτεραίου Άννα και Συνεργάτες.
Σταδίου 39, Αθήνα
6980559751