Γνωρίστε μας

Δικηγόρος Άδεια Διαμονής

Η Φιλοσοφία μας

Δικηγόρος Άδεια Διαμονής – Άννα Δευτεραίου και Συνεργάτες.

Αναλαμβάνουμε διεκπεραίωση υποθέσεων που αφορούν την έκδοση αλλά και ανανέωση αδειών διαμονής.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία υποθέσεις που αφορούν την διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης αδειών διαμονής. Συγκεκριμένα διεκπεραιώνουμε υπόθεσες που αφορούν την έκδοση αλλά και ανανέωση των κάτωθι αδειών, ενδεικτικά:

  1. Άδεια διαμονής για εργασία όπως και επαγγελματικούς λόγους.
  2. Οικογενειακή επανένωση
  3. Μακρά διάρκειας
  4. Εξαιρετικούς λόγους
  5. Ανθρωπιστικούς λόγους
  6. Σπουδές κλπ

 

Το δικηγορικό γραφείο μας εδρεύει στην οδό Σταδίου 39, Αθήνα. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μέσω της επιμελούς και επισταμένης μελέτης της υποθέσεώς σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην έκβαση της υποθέσεώς σας. Ενεργούμε πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση των νομικών σας συμφερόντων, μέσω στρατηγικών και λυσιτελών χειρισμών.

 

 

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή και να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.

Επιπρόσθετα με την συνδρομή των πλέον καταρτισμένων και πεπειραμένων συνεργατών μας κατορθώνουμε να φέρουμε επιτυχώς εις πέρας και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Για εμάς οι υποθέσεις σας αποτελούν πρόκληση και χρήζουν σπουδαιότητας όπως και άμεσης προτεραιότητας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίστε το ραντεβού σας άμεσα. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσει, δίδοντας τις ορθότερες συμβουλές για την εξωδικαστική ή δικαστική επίλυση της υποθέσεώς σας.

Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες.

 

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε Με το Δικηγορικό Γραφείο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.
Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες.