Γνωρίστε μας

Δικηγόρος Διαζύγιο

Η Φιλοσοφία μας

Δικηγόρος Διαζύγιο – Άννα Δευτεραίου και Συνεργάτες.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει και επιτελεί με επιτυχία υποθέσεις διαζυγίου, με σύνεση και επαγγελματισμό.

Το διαζύγιο αποτελεί την νόμιμη διαδικασία η οποία απαιτείται προκειμένου να λυθεί ένας νομίμως τελεσθείς πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος. Κατά την διαδικασία αυτή προκύπτουν ποικίλα ζητήματα καίριας σημασίας. Για την επίλυση δε αυτών καθίσταται απαραίτητη η συμβολή ενός δικηγόρου, ο οποίος θα μπορεί να χειριστεί την εκάστοτε περίπτωση ανάλογα με ευαισθησία και με την ιδιαιτερότητα που της αρμόζει.

Το διαζύγιο, που ως ανωτέρω εξετέθη, αποτελεί τον νόμιμο τρόπο λύσεως του γάμου διακρίνεται σε συναινετικό και διαζύγιο εν αντιδικία.

Το γραφείο μας με σύνεση και επαγγελματισμό, μέσα από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών αναλαμβάνει και επιτελεί με επιτυχία υποθέσεις διαζυγίου, σεβόμενο την ευαισθησία της υποθέσεως και τις ιδιαιτερότητες που πρέπει να αντιμετωπίσει σε κάθε περίπτωση, ενώ διεκπεραιώνει και όλα τα λοιπά καίρια ζητήματα που προκύπτουν από αυτό (διανομή περιουσίας, επικοινωνία γονέων- τέκνων, επιμέλεια – διατροφή τέκνων κ.λπ.).

Το δικηγορικό γραφείο παρέχει νομικές υπηρεσίες μέσα από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών. Καλύπτουμε τους περισσότερους τομείς του Δικαίου, τόσο σε δικαστικό όσο και σε εξωδικαστικό επίπεδο ανταποκρινόμενοι με επαγγελματισμό, σύνεση αλλά και επιτυχία.

Επίσης μέσω της επιμελούς και της επισταμένης μελέτης της υποθέσεώς σας δεσμευόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα στην έκβαση της υποθέσεώς σας. Δρούμε πάντα με κριτήριο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση των νομικών σας συμφερόντων, μέσω στρατηγικών και λυσιτελών χειρισμών.

Το δικηγορικό γραφείο μας εδρεύει στην οδό Σταδίου 39, Αθήνα. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.
Το δικηγορικό γραφείο Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες συνεργάζεται με ιδιωτικό ντετέκτιβ για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τα διαζύγια/

 

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε Με το Δικηγορικό Γραφείο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.
Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες.