Γνωρίστε μας

Ιστοσελίδα Καταστημάτων

Η Φιλοσοφία μας

Ιστοσελίδα Καταστημάτων. Κατασκευή πολιτικής απορρήτου, cookies και όροι και προϋποθέσεις. 

Ιστοσελίδα Καταστημάτων Δικηγόρος Δευτεραίου Άννα και Συνεργάτες.

Είμαστε δίπλα στον e- επιχειρηματία για να οργανώσουμε και να προστατεύσουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας την ηλεκτρονική εμπορική του δραστηριότητα.

Οι νέες οικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες ωθούν όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να δημιουργούν ιστοσελίδες για την προώθηση τον προϊόντων τους και την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών.

Πρόκειται για μια διαδικασία που αρχικά φαίνεται απλή δίχως ιδιαίτερες νομικές διαστάσεις. Κάτι τέτοιο ωστόσο ουδόλως ισχύει. Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας για διαδικτυακή πώληση προϊόντων απαιτεί και την συνδρομή δικηγόρου, σε θέματα που άπτονται κυρίως των όρων πολιτικής και απορρήτου.

Η συνδρομή αυτή είναι καίρια και διασφαλίζει τους e- επιχειρηματίες τόσο ως προς τα δικαιώματα όσο και ως προς τις υποχρεώσεις τους.

Σε μια χρονική στιγμή που του ηλεκτρονικό εμπόριο καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ είμαστε δίπλα στον e- επιχειρηματία για να οργανώσουμε και να προστατεύσουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας την ηλεκτρονική εμπορική του δραστηριότητα.

Μέσω της επιμελούς και επισταμένης μελέτης της υποθέσεώς σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην έκβαση της υποθέσεώς σας. Ενεργούμε πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση των νομικών σας συμφερόντων, μέσω στρατηγικών και λυσιτελών χειρισμών.

Επιπρόσθετα με την συνδρομή των πλέον καταρτισμένων και πεπειραμένων συνεργατών μας κατορθώνουμε να φέρουμε επιτυχώς εις πέρας και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Για εμάς οι υποθέσεις σας αποτελούν πρόκληση και χρήζουν σπουδαιότητας όπως και άμεσης προτεραιότητας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίστε το ραντεβού σας άμεσα. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσει, δίδοντας τις ορθότερες συμβουλές για την εξωδικαστική ή δικαστική επίλυση της υποθέσεώς σας.

 

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε με το Δικηγορικό Γραφείο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.
Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες.