Γνωρίστε μας

Εμπορικό Δίκαιο – Δευτεραίου Α.

Τομείς Δικαίου

Εμπορικό Δίκαιο – Δευτεραίου Άννα και Συνεργάτες.

Παρέχουμε νομικές συμβουλές και αρωγή σε δικαστηριακό επίπεδο σε πάσης φύσεως υποθέσεις εμπορικού δικαίου.

Επίσης διεκπεραιώνουμε με ταχύτητα και επιτυχία την σύνταξη, κατάθεση, δημοσίευση αλλά και τροποποίηση των  καταστατικών όλων των νομικών προσώπων και πάσης φύσεως εταιρειών.

Περαιτέρω, παρέχουμε νομικές συμβουλές και καθοδήγηση αναφορικά με την σύναψη εταιρικών συμφωνιών, συναλλαγών και διαπραγματεύσεων. Παραμένουμε συνεχώς ενήμεροι για τις νέες εξελίξεις στον εν λόγω κλάδο μέσω των απαραίτητων σπουδών αλλά και σεμιναρίων.

Τέλος, συμμορφούμενοι με τις νέες επιταγές που επιβάλλει η άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου στεκόμαστε δίπλα στον e- επιχειρηματία κατά την ίδρυση του e- καταστήματός του (ηλεκτρονική σελίδα) και παρέχουμε τις απαραίτητες νομικές συμβουλές για την ορθή όπως και νόμιμη λειτουργία του.

Μέσω της επιμελούς και επισταμένης μελέτης της υποθέσεώς σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην έκβαση της υποθέσεώς σας. Ενεργούμε πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση των νομικών σας συμφερόντων, μέσω στρατηγικών και λυσιτελών χειρισμών.

Επιπρόσθετα με την συνδρομή των πλέον καταρτισμένων και πεπειραμένων συνεργατών μας κατορθώνουμε να φέρουμε επιτυχώς εις πέρας και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Για εμάς οι υποθέσεις σας αποτελούν πρόκληση και χρήζουν σπουδαιότητας όπως και άμεσης προτεραιότητας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίστε το ραντεβού σας άμεσα. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσει, δίδοντας τις ορθότερες συμβουλές για την εξωδικαστική ή δικαστική επίλυση της υποθέσεώς σας.

Το δικηγορικό γραφείο μας εδρεύει στην οδό Σταδίου 39, Αθήνα. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε με το Δικηγορικό Γραφείο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία όσον αφορά την υπόθεση που σας απασχολεί. Ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει για να κλείσετε το συντομότερο ραντεβού ή για να σας συμβουλεύσει τηλεφωνικά.
Δευτεραίου Α. και Συνεργάτες.